4PIK2 fekete lyukacsos perforált műbőr

3.900 Ft /m Bruttó ár

Lyukacsos hatású fehér, nemszőtt hordozó rétegű műbőr. Mintázatát és finoman tagolt felületét az apró lyukak adják. A lyuk-távolság: 1,4 cm.

Dekoratív ágyfejvég és ajtókárpit is készíthető belőle, a bútorkárpit mellett.

A termék további színei:

a Kosár tartalmát részletesen megtekintheti ha a fejlécben az ikonra kattint

Megrendelhető

Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is:

Leírás

4PIK2 fekete lyukacsos perforált műbőr pontosabban lyukacsos hatású műbőr. Lyukak nyomott minták, nincs teljesen átjárható lyuk rajta. Fonák oldala szerint nemszőtt hordozó rétegű műbőr. Mintázatát és finoman tagolt felületét az apró lyukhatású nyomatok adják. A lyuk-távolság: 1,4 cm.

Dekoratív ágyfejvég és ajtókárpit is készíthető belőle, a bútorkárpit mellett.

4PIK2 fekete lyukacsos perforált műbőr alkalmazási területek

kanape_bor_k cseppallo_bor_ktaska_bor_k

Tisztítás

A kávé és a tea folt eltávolításához használjon nedvszívó ruhát vagy puha papírt. Ne dörzsölje azonnal hanem egy tiszta puha nedvszívó ruhával vagy papírral itassa fel a kiömlött folyadékot, majd finom körkörös mozdulattal törölje szárazra.
Olajok eltávolításához használjon szappanos pamut anyagot, és a foltot finom körkörös mozdulattal dörzsölje majd tiszta nedves ruhával törölje le a területet, és szárítsa meg a felületet.

Kezelési útmutató

kezzel_moshato_nNem vasalhatóFehérítés tilosne szárítsd dobbanNem vegytisztítható

Műbőr kezelési útmutató jelképei részletesen

Perforáltság jelentése

A perforálás a hivatalos leírás szerint szabályosan és sűrűn ismétlődő lyukak v. rovátkák sorozata a sík szalagon vagy lemez felületen. A műbőrünk tehát nem perforált, mert a lyukak nincsenek átlyukasztva. A műbőr színén lyuk formájú nyomatok jelennek meg szabályosan ismétlődő formában. A nyomatok nem képeznek átjárható lyukakat, a műbőr hátoldalán a hordozó réteg zárt felületet alkot. A kör alakú mély nyomatok  a divatos mintáját adják az anyagnak a perforálás illúzióját keltve. Két színben gyártják, a fekete mellett fehér színben is kapható a lyukacsos hatású műbőr.

További információk

Tömeg 1 kg
Szín

fekete

Kopásállóság

50000

Összetétel

100% PU

Súly

375 g/m2

Szélesség

140 cm

Előrendelés leadása:
4PIK2 fekete lyukacsos perforált műbőrÉrdekelhetnek még…