ALL ROAD műbőr zöld

9.600 Ft /m Bruttó ár

All road műbőr hajlékony, minőségi, lángálló, magas kopásállóságú, antibakteriális, penészedésgátló műbőr kültérre és beltérre egyaránt.

a Kosár tartalmát részletesen megtekintheti ha a fejlécben az ikonra kattint

Kiürítés
Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is:

Auckland kültéri műbőrkárpit műszaki adatlap
https://mubor.hu/wp-content/uploads/auckland-adatlap2017.jpg

Leírás

All road műbőr hajlékony, minőségi, lángálló, magas kopásállóságú, könnyen feldolgozható kárpitozásra alkalmas műbőr kültérre és beltérre egyaránt.
Különösen ajánlott kültéri használatra és erős igénybevételre. Ellenáll a időjárás viszontagságainak is, úgy mint erős napsütés, és eső.
Könnyen tisztán tartható, antibakteriális , ftalátmentes, lágy kellemes tapintású, színét és mintázatát jól megtartó műbőr.
Ajánljuk még masszázságyra, autóba, motorülésre, de akár dekoratív fal, vagy ajtókárpit, illetve ágyfejvég is készíthető belőle.

All road műbőr felhasználhatósága

kormany_bor_k kanape_bor_k taxibor_k UVallo-bor_k langallo_bor_k motorkerekpar_bor_k kerekesszek_bor_k hajo-bor_k autobusz-bor_k cseppallo_bor_k edzotermi-gep-bor_k auto_bor_k taska_bor_kphthalate-free_klogo_sanitized

Kezelési útmutató

vasalas_0nem_vegytisztithatonem_moshatofeherites_tilosdobos_szaritas_tilos

Műbőr kezelési útmutató jelképei részletesen

A különböző gyártásokból származó műbőröknél színárnyalatnyi eltérés, illetve minimális struktúrabeli különbség előfordulhat. A gyártó törekvése hogy ezeket az eltéréseket a lehető legkisebbre szorítsa, az áruház törekvése, hogy a terméket színhelyesen mutassa meg, de minden igyekezet ellenére eltérés itt is, ott is lehetséges. Kérjük vegye figyelembe, hogy a monitoron látott szín eltérhet az anyag tényleges színétől.

All road műbőr adatlap – letölthető

alll road műbőr adatlap

 

További információk

Tömeg 1 kg
Szín

zöld

Kopásállóság

150000

Súly

610 g/m2

Szélesség

140 cm

Összetétel

CO 16%; PVC 84%;

Előrendelés leadása:
ALL ROAD műbőr zöldÉrdekelhetnek még…

MŰBŐR WEBSHOP © 2016 - 2019