MENUMENU

Antelope 315 textilbőr

7.500 Ft /m Bruttó ár

Felülete rendkívüli kopásállósággal bír, tapintása puha, selymes. A szövet antibakteriális anyagot tartalmaz, ez megakadályozza a mikrobák elszaporodását. Macskakarmolás álló anyag. Ökotextil, azaz 100%-ban károsanyagmentes, humánökológia feltételeknek megfelelő anyag.


A termék további színei:

Megrendelhető

Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is:

Leírás

Antelope textilbőr színválasztéka:

Nemzetközi ökotex szabványnak megfelelő szövet, azaz ökotextil. Nem tartalmaz semmilyen emberi szervezet számára káros vegyi anyagot, humánökológiai feltéteknek megfelelő anyag. Felülete rendkívüli kopásállósággal bír, tapintása puha, selymes. A szövet antibakteriális anyagot tartalmaz, ez megakadályozza a mikrobák elszaporodását. Macskakarmolás álló anyag.

Alkalmazási területek
kanape_bor_k cseppallo_bor_ktaska_bor_k

Tisztítás

Easy Clean technológiának köszönhetően, könnyen és hatékonyan tisztítható.

easy-clean_70x130

Folyékony foltok esetén itassa fel a foltot nagy nedvszívó képességű anyaggal pl.: pamut, papírtörlő. Amennyiben folt marad, langyos tiszta, vagy szappanos vízbe mártott ruhával törölje át a szövetet. Kerülje az erős dörzsölést.
Olajok eltávolításához használjon szappanos pamut anyagot, és a foltot finom körkörös mozdulattal dörzsölje majd tiszta nedves ruhával törölje le a területet, és szárítsa meg a felületet.

Száraz szennyeződés esetén a szennyezett területet porszívóval tisztítsa meg. Esetlegesen puha kefét, ruhaanyagot is használhat. Megmaradó foltot langyos tiszta , vagy szappanos vízbe mártott ruhával távolíthatja el körkörös mozdulatokkal törölve az anyagot.

Golyóstoll és hasonló nehéz foltok: puha, langyos tiszta, vagy szappanos vízbe mártott ruhával óvatosan dörzsölje a szennyezett felületet. Ezután száraz ruhával áttörölheti, majd hagyja megszáradni.

Figyelmeztetés: Alkohol, lúg, petróleum, vagy más maró alapú oldószer használata tilos!

Nedves tisztítás után használhat hajszárítót, de leginkább a természetes száradás ajánlott. Száradás után a tisztított területet puha kefével frissítheti.

Kezelési útmutató

40_2vasalas_1pdobos_szaritasfeherites_tilosnem_csavarhatonem_szakad

Műbőr kezelési útmutató jelképei részletesen

 

További információk

Tömeg 1 kg
Szín

barna

Kopásállóság

150000

Súly

430 g/m2

Összetétel

66% Poliészter, 17% Poliamid, 17% Akril

Szélesség

140 cm

Érdekelhetnek még…

 • Gusto 04 homok műbőr

  7.400 Ft /m Bruttó ár
  Tovább
 • Gusto 08 sötétszürke műbőr

  7.400 Ft /m Bruttó ár
  Tovább
 • Sorrento 03 bézs műbőr

  5.600 Ft /m Bruttó ár
  Tovább
 • Sorrento 07 barna műbőr

  5.600 Ft /m Bruttó ár
  Tovább