BUFALO műbőr

3.250 Ft /m Bruttó ár

BUFALO műbőr vízálló és légáteresztő tulajdonságú. Erezete nútként halad át az anyagon, a bőr gyűrt hatását utánozva. A legfontosabb színekben kapható: fehér, törtfehér, bézs, latte, fekete.

 

a Kosár tartalmát részletesen megtekintheti ha a fejlécben az ikonra kattint

Kiürítés
Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is:

Leírás

BUFALO műbőr rendkívül dekoratív, háromrétegű, új generációs textilbőr. Vízálló, de légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik. Hullámos erezete jól megfigyelhető, a bőr hatását jól visszahozza. (azt nem állíthatjuk, hogy a bufalo bőrének mintája lenne….)

Bufalo műbőr speciális tulajdonságai

A tea és kávé foltok könnyen és gyorsan eltávolíthatóak az új gyártási technológiának köszönhetően. Felülete nagy kopásállósággal bír. Rendelhető lángálló, vagy antibakteriális bevonattal is.

 

 

Fehérítés tilosne szárítsd dobbanNem vasalhatóNem csavarható, nem centrifugázható, nem préselhető

A különböző gyártásokból származó műbőröknél színárnyalatnyi eltérés, illetve minimális struktúrabeli különbség előfordulhat. A gyártó törekvése hogy ezeket az eltéréseket a lehető legkisebbre szorítsa, az áruház törekvése, hogy a terméket színhelyesen mutassa meg, de minden igyekezet ellenére eltérés itt is, ott is lehetséges. Kérjük vegye figyelembe, hogy a monitoron látott szín eltérhet az anyag tényleges színétől.

.

 

További információk

Tömeg 1 kg
Súly

540g/m2

Szélesség

140 cm

Szín

bézs, fehér, fekete, latte, törtfehér

Kopásállóság

35000

Előrendelés leadása:
BUFALO műbőr