CROCO műbőr barna

7.350 Ft /m

CROCO műbőr mintázatát a krokodil bőréről kapta. Alkalmas cipők, táskák és bútorok díszítésére, kárpitozására. Jól mutat nagy felületen, irodában, hotelben, étteremben, hálószobában, előtérben.

a Kosár tartalmát részletesen megtekintheti ha a fejlécben az ikonra kattint

Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is:

Leírás

CROCO műbőr barna színű és mintázatát a krokodil bőréről kapta. Finom tapintású, a felületének rovátkái adják a mintát. Alkalmas cipők, táskák és bútorok díszítésére, kárpitozására. Jól mutat nagy felületen, irodában, hotelben, étteremben, hálószobában, előtérben. Az anyagon több krokodil hátának mintázata fut egymás mellett, és iránya a hosszanti irány, tehát a végtelenbe szaladnak. A jellegzetes nagy szarupikkelyes hátközép mintázata az anyag krokodilságát is jól mutatja, és a karakterességét is megadja. A krokodilok fajmeghatározásánál nagy jelentősége van a hátoldali szarupikkelyeknek, különösen a tarkón lévőknek. Az elhelyezkedése, a formája, és a színe is fontos jelentőséggel bír. Nézze meg Ön is!

A gyártó által kínált színek: barna, fekete

Croco műbőr barna egyenes hullámos

 Alkalmazási területek
kanape_bor_k cseppallo_bor_ktaska_bor_k

Croco műbőr barna tisztítása

Fehér puha pamut ronggyal letörölni, esetleg megnedvesítve a rongyot leöblíteni az anyagot. Porszívózható, és puha kefével is törölhető. Ne használjon dörzsölőszert, vagy erős kefét.

A kávé és a tea folt eltávolítható egy nedvszívó ruhával felitatva a nedvességet és körkörös mozdulattal szárazra törölve. Szárítani csak természetes szárítással, jól szellőztetett helyen. Hajszárítót ne használjon. A sok víz is foltot hagyhat maga után a műbőrön. Alkohol vagy kölni nem ajánlott a tisztításhoz, mert oldhatja az anyagot.

Rágógumi foltot úgy távolíthatja el, hogy néhány perce jeget tesz rá, lehűti és rideg állapotban lepattintja az anyagról.

Kezelési útmutató

vasalas_0nem_moshatofeherites_tilosdobos_szaritas_tilosnem_vegytisztithato

Műbőr kezelési útmutató jelképei részletesen

 

További információk

Tömeg 1 kg
Szín

barna

Kopásállóság

22000

Súly

500 g/m2

Szélesség

140 cm

Összetétele

PVC 83%, PE 15%, PU 2%,

Előrendelés leadása:
CROCO műbőr barna

    Előrendelési Űrlap    Érdekelhetnek még…