Flízes kültéri hajó műbőr 31×121

15.000 Ft /m Bruttó ár

Flízes kültéri hajó műbőr olyan kárpit, mely kiválóan bírja a hajók borítását érő hatásokat, dekoratív megjelenésű nagyon jó minőségű,  jó kopásállóságú, kárpitozásra alkalmas műbőr, kültérre és beltérre egyaránt. Különösen ajánlott hajóra, autóba, motorkerékpárra.

a Kosár tartalmát részletesen megtekintheti ha a fejlécben az ikonra kattint

Megrendelhető

Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is:

Leírás

Flízes kültéri hajó műbőr egy 4mm vastagságú szigetelő betéttel rendelkező kiváló minőségű,  jó kopásállóságú,  műbőr, kültérre és beltérre egyaránt. A flíz középső réteg a felső erős kopásállóságú műbőr és az alsó hordozó műbőr között helyezkedik el. Steppelve – tulajdonképpen hegesztve –  egymáshoz rögzítik a rétegeket, így a kialakult cellák egyedi tartást adnak a műbőrnek, és jól mutatnak. a csíkokban vagy a rácsos futó steppelés-minták.
Előnye, hogy jó hőszigetelő tulajdonságú, elfedi a beborítandó réteg egyenetlenségeit, kényelmes, puha támaszkodási felületet nyújt.
A hegesztés módjában is lehet eltérő anyagot találni, van sima egyenes hegesztéssel készült műbőr, és létezik varrot hatással hegesztett műbőr. A hegesztés a hossz irányba mutat.
Ajánljuk hajóba, autóba, és emellett dekoratív fal, vagy ajtókárpit, illetve ágyfejvég is készíthető belőle.
A minimális rendelés 10m. A szállítási idő 10-14 munkanap. A szállítás lerövidül, ha az anyagból van gyári készleten. Kérjük érdeklődjön a pontos szállítási határidőről.
Létezik egy alaktartó állékonyabb gyártmány is ebből: a Szivacsos kültéri hajó műbőr, ahol tömör szivacsréteg a közbenső szigetelés.

Flízes kültéri hajó műbőr felhasználhatósága

kormany_bor_k kanape_bor_k UVallo-bor_k  kerekesszek_bor_k hajo-bor_k  cseppallo_bor_k

Kezelési útmutató

Könnyen rendben tartható rendszeres tisztítással.
Nedvesítse meg a ruhát és óvatosan törölje le a szennyeződéseket a felületről.
A tisztításhoz enyhe szappan és víz hígított keverékét kell használni.

vasalható Fehérítés tilos ne szárítsd dobban  p vegytisztítás

Műbőr kezelési útmutató jelképei részletesen

Kültéri használatra tervezett anyagaink 

  • nap elleni védelemre
  • vizes környezet esetén

Tekintse meg a kültéri szivacs párnák behúzásához használható színes, digitális nyomtatású vagy a megszokott csíkos és natúr egyszerűséget tartó anyagainkat.

ROKA Lakástextil kültéri anyagok

A különböző gyártásokból származó műbőröknél színárnyalatnyi eltérés, illetve minimális struktúrabeli különbség előfordulhat. A gyártó törekvése hogy ezeket az eltéréseket a lehető legkisebbre szorítsa, az áruház törekvése, hogy a terméket színhelyesen mutassa meg, de minden igyekezet ellenére eltérés itt is, ott is lehetséges. Kérjük vegye figyelembe, hogy a monitoron látott szín eltérhet az anyag tényleges színétől.

 

 

További információk

Tömeg 1 kg
Szín

bézs, fehér, fekete

Kopásállóság

50000

Szélesség

140 cm

Előrendelés leadása:
Flízes kültéri hajó műbőr 31x121Érdekelhetnek még…