Kapitone varak 842-07-arany műbőr

7.350 Ft /m Bruttó ár

A kapitone varak műbőr mintázata steppelt hatású. Sima tapintású és fényes a felülete. Alkalmas cipők, táskák és bútorok díszítésére, kárpitozására. Jól mutat nagy felületen, irodában, hotelben, étteremben, moziban, színházban, váróteremben. Dekoratív színei miatt szívesen alkalmazzák a divatszakmában


A termék további színei:

a Kosár tartalmát részletesen megtekintheti ha a fejlécben az ikonra kattint

Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is:

Leírás

A kapitone varak műbőr mintázata steppelt hatású. Sima tapintású és fényes a felülete. Alkalmas cipők, táskák és bútorok díszítésére, kárpitozására. Jól mutat nagy felületen, irodában, hotelben, étteremben, moziban, színházban, váróteremben. Dekoratív színei miatt szívesen alkalmazzák a divatszakmában is.

 Alkalmazási területek
kanape_bor_k cseppallo_bor_ktaska_bor_k

Tisztítás

Fehér puha pamut ronggyal letörölni, esetleg megnedvesítve a rongyot leöblíteni az anyagot. Porszívózható, és puha kefével is törölhető. Ne használjon dörzsölőszert, vagy erős kefét.

A kávé és a tea folt eltávolítható egy nedvszívó ruhával a kiömlés után azonnal felitatva a nedvességet és körkörös mozdulattal szárazra törölve. Ha szükséges meleg vizet is használhat. Figyeljen a mennyiségre, és csak annyit alkalmazzon, amelyik könnyen megszárad. A sok víz is foltot hagyhat maga után a műbőrön. Szárítani csak természetes szárítással, jól szellőztetett helyen ajánlott. Hajszárítót ne használjon. Alkohol vagy kölni nem ajánlott a tisztításhoz, mert oldhatja az anyagot.

Rágógumi foltot úgy távolíthatja el, hogy néhány perce jeget tesz rá, lehűti és rideg állapotban lepattintja az anyagról.

Tanulmányok kimutatták, hogy minél gyorsabban kezdi meg a folteltávolítást annál hatékonyabb lesz, mert a szennyeződések, és a tisztítószerek sem hatolnak be mélyen az anyagba, és így a károsodás lehetőségét csökkentik.

Kezelési útmutató

vasalas_0nem_moshatofeherites_tilosdobos_szaritas_tilosnem_vegytisztithato

Műbőr kezelési útmutató jelképei részletesen

 

További információk

Tömeg 1 kg
Szín

arany

Kopásállóság

40000

Súly

500 g/m2

Előrendelés leadása:
Kapitone varak 842-07-arany műbőrÉrdekelhetnek még…