Akció!

PALS Liva csíkos műbőr

7.350 Ft 3.900 Ft /m Bruttó ár

Csíkos műbőr. Egyenletes felületű, mintás műbőr, amely alkalmas, táskák és bútorok díszítésére, kárpitozására. Jól mutat nagy felületen, irodában, hotelben, étteremben, moziban, váróteremben.


A termék további színei:

a Kosár tartalmát részletesen megtekintheti ha a fejlécben az ikonra kattint

Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is:

Leírás

Csíkos műbőr. Egyenletes felületű, mintás műbőr, amely alkalmas, táskák és bútorok díszítésére, kárpitozására. Jól mutat nagy felületen, irodában, hotelben, étteremben, moziban, váróteremben.

 Alkalmazási területek
kanape_bor_k cseppallo_bor_ktaska_bor_k

Tisztítás

Fehér puha pamut ronggyal letörölni, esetleg megnedvesítve a rongyot leöblíteni az anyagot. Porszívózható, és puha kefével is törölhető. Ne használjon dörzsölőszert, vagy erős kefét.

A kávé és a tea folt eltávolítható egy nedvszívó ruhával felitatva a nedvességet és körkörös mozdulattal szárazra törölve. Szárítani csak természetes szárítással, jól szellőztetett helyen. Hajszárítót ne használjon. A sok víz is foltot hagyhat maga után a műbőrön. Alkohol vagy kölni nem ajánlott a tisztításhoz, mert oldhatja az anyagot.

Rágógumi foltot úgy távolíthatja el, hogy néhány perce jeget tesz rá, lehűti és rideg állapotban lepattintja az anyagról.

Kezelési útmutató

vasalas_0nem_moshatofeherites_tilosdobos_szaritas_tilosnem_vegytisztithato

Műbőr kezelési útmutató jelképei részletesen

 

További információk

Tömeg 1 kg
Szín

fekete

Kopásállóság

40000

Súly

500 g/m2

Szélesség

140 cm

Előrendelés leadása:
PALS Liva csíkos műbőrÉrdekelhetnek még…

MŰBŐR WEBSHOP © 2016 - 2019