Punto lyukacsos hatású fehér műbőr untop

5.520 Ft /m Bruttó ár

Punto lyukacsos hatású fehér műbőr, nemszőtt hordozó felületen. Mintázatát az apró lyukak adják. A lyuk-távolság: 1,0 cm.


A termék további színei:

a Kosár tartalmát részletesen megtekintheti ha a fejlécben az ikonra kattint

Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is:

Leírás

Punto lyukacsos hatású fehér műbőr, nemszőtt hordozó felületen. Mintázatát az apró lyukak adják. A lyuk-távolság: 1,0 cm.
Az anyag nem lyukacsos abban az értelemben, hogy a bemélyedéseknél nincsenek lyukak, az anyag folytonos. A köznyelv mégis lyukacsos műbőrnek hívja. Tekintse meg ezen műbőr további szín változatait is. Fekete, fehér, bézs és gyöngyház színekben gyártják. Igyekszünk ezt a terméket is folyamatosan raktáron tartani, azért, hogy a vásárlók azonnal hozzájuthassanak a kívánt alap-anyaghoz.
Alkalmazási területek
A táskák készítéséhez előszeretettel alkalmazzák a kinézete és a strapabírósága miatt. Jól mutat úgy is, hogy a táska egy része készül ebből, és úgy is ha az egész táska Punto lyukacsos műbőrből készül. Táska inspirációink között több ilyen anyagból készült táskát is láthat.
kanape_bor_k cseppallo_bor_ktaska_bor_k

Tisztítás

A kávé és a tea folt eltávolításához használjon nedvszívó ruhát vagy puha papírt. Ne dörzsölje azonnal hanem egy tiszta puha nedvszívó ruhával vagy papírral itassa fel a kiömlött folyadékot, majd finom körkörös mozdulattal törölje szárazra.

Kezelési útmutató

vasalas_0nem_moshatofeherites_tilosdobos_szaritas_tilosnem_vegytisztithato

Műbőr kezelési útmutató jelképei részletesen

 

További információk

Tömeg 1 kg
Szín

fehér

Kopásállóság

40000

Súly

610 g/m2

Szélesség

140 cm

Előrendelés leadása:
Punto lyukacsos hatású fehér műbőr untopÉrdekelhetnek még…