Sorrento 07 barna műbőr

5.950 Ft /m Bruttó ár

Tökéletesen utánozza a természetes bőrt. Puhább mint természetes anyag, nagyobb teherbírású, kopásállóbb, és könnyen tisztítható. A foltok olyan könnyen távolíthatóak el a szövetről, mintha ceruzát radíroznánk a papírról.


A termék további színei:

a Kosár tartalmát részletesen megtekintheti ha a fejlécben az ikonra kattint

Megrendelhető

Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is:

Leírás

Tökéletesen utánozza a természetes bőrt – a nyomott anyag textúrája megragadja a tekintetet. Puhább mint természetes anyag, nagyobb teherbírású és kopásállóbb, és nem sötétedik vízzel való érintkezés után.

Vízálló szövet
A kiömlött kávét egy papírtörlővel letörölhetjük, és nem marad sötét folt a bútorunkon. Más ráborult folyadék másodperceken belül letakarítható, foltok nélkül eltávolítható a szövetről.

A “Waterproof” technológiának köszönhetően a kiömlött folyadékok a szövetről egy nedvszívó ruhával, vagy papírtörlővel eltávolítható. Az anyag felső rétege olyan, hogy amiatt a folyadék a szövet felületén marad, nem szívódik be a szálakba, és nem lesz foltos.

Tulajdonságok

vizallo_70x30  easy-clean_70x130

További vízálló termékünk: Gusto

Könnyen tisztítható

Az EasyClean megoldás biztosítja, hogy a foltok olyan könnyen távolíthatóak el a szövetről, mintha ceruzát radíroznánk a papírról. A szennyeződéseknél a szövet tisztítókendővel meg lehet dörzsölni,  és a piszok könnyen eltávolítható, úgy, hogy az anyagon nem marad semmi nyom. Kefét nem kell használni, mert azzal megsérthetjük az anyag szerkezetét.

Az alábbi foltokat könnyen ‘kiradírozhatóak’:

  • ceruza
  • filctoll
  • szövegkiemelő

Kezelési útmutató

vasalas_0nem_moshatofeherites_tilosdobos_szaritas_tilos

Műbőr kezelési útmutató jelképei részletesen


Letölthető anyagok:
Sorrento műbőr műszaki adatlap

További információk

Tömeg 1 kg
Szín

barna

Kopásállóság

50000

Súly

480 g/m2

Szélesség

140 cm

Összetétel

60% PU, 30% PES, 10%CO

Előrendelés leadása:
Sorrento 07 barna műbőrÉrdekelhetnek még…