Spring műbőr

5.300 Ft /m Bruttó ár

Kiváló minőségű, könnyen feldolgozható kárpitozásra alkalmas műbőr kültérre és beltérre egyaránt. Különösen ajánlott kültéri használatra, akár vizes környezetben is, autóra, hajóra, motorkerékpárra. Lángálló.

a Kosár tartalmát részletesen megtekintheti ha a fejlécben az ikonra kattint

Kiürítés
Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is:

Leírás

Spring műbőr kiváló minőségű, erős, beltérre és kültérre egyaránt. Só-álló, Klór-álló, és UV-álló. Lángmentes, égéskésleltetett, antibakteriális, ezért magánszemélyeknek és közületi felhasználásra is ajánljuk.
Ajánljuk  továbbá yacht, vitorlás, vagy más kisebb és nagyobb hajók bútorzatához, autók üléseihez, motorüléshez,kültéri bútorok kárpitjához. UV álló, vízálló, sós-vízálló, lángálló, penészedés álló.
Miért kedvelik a Spring bőrt?
UV állósága kültérre, sós víz állósága a tengerre is alkalmassá teszi. 100%-ban vízálló műbőr, ezért autóba, és más járművekbe kiváló választás, és a lángállósága pedig a közösségi helyek bútoraira is alkalmassá teszi.

Spring műbőr felhasználási területek

 • Bútoripar
 • Autóipar
 • Motorkerékpár
 • Üzlet dekoráció
 • Hotel, színház, mozi, kávézó
 • Műlovaglás
 • Hajó berendezések
 • Wellness / Spa / kültéri bútorok

 

A Spring kárpit lángálló

A lángálló vagy lángmentes műbőrök olyan anyagok, melyek lassítják a tűz terjedését, nem táplálják az égést a saját anyagukból. Gyulladás esetén a lángok csak kis méretben maradnak, nem alakulnak ki nagy lángnyelvek, és nem lesz magas hőmérséklet, mert nem termelnek hőt. Megfelelnek a vonatkozó szabvány előírásának.

Részletesen a lángálló műbőrről

 

Kezelési útmutatója

Nedves ruhával törölje le, majd száraz puha anyaggal törölje szárazra.

Nem vasalható nem mosható Fehérítés tilosNem vegytisztíthatóne szárítsd dobban

Műbőrök tisztításáról részletesen

Spring  tulajdonságok

Összetétel: 2% PA, 76% PVC, 22% PES
Lángmentes
Antibakteriális

Színek:

001 fehér,005 krém,015 beige,020 drapp,323 téglavörös,320 világosbarna,330 barna,340 sötétbarna,220 piros,270 bordó,430 zöld,500 kékesszürke,515 kék,525 sötét kék,060 barnásszürke,600 világosszürke,615 szürke,901 fekete

További információk

Tömeg 1 kg
Kopásállóság

75000

Szín

barna, bézs, bordó, drapp, fehér, fekete, krém, piros, sötétbarna, szürke, szürkésbarna, téglavörös, világos szürke, világosbarna, zöld

Vastagság

1,25mm +/-0,05

Súly

600 g/m2 +/-5%

Szélesség

140 cm

Előrendelés leadása:
Spring műbőr

  Előrendelési Űrlap  Érdekelhetnek még…