Magic műbőr

14.900 Ft/m

a Kosár tartalmát részletesen megtekintheti ha a fejlécben az ikonra kattint

Törlés
Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is:

Leírás

Magic műbőr kiváló minőségű, strapabíró, könnyen feldolgozható, kárpitozásra alkalmas műbőr kültérre és beltérre egyaránt. Ajánlott autóra, hajóra, autóbuszra, motorkerékpárra, táskára. Könnyen tisztán tartható, kellemes tapintású, színét és mintázatát jól megtartó műbőr.
A műbőrön 3D-ben játszó formák vannak, fémes pigmentekkel.  Háromdimenziós megjelenésével és csillogó fémes fényével ez a szintetikus anyag jól megmozgatja a képzeletet.  A mágikus nevet ettől a fémes hatású mágikus kinézettől kapta. Ajánljuk még autóba, motorülésre, de akár dekoratív fal, vagy ajtókárpit, illetve ágyfejvég is készíthető belőle. Hosszú élettartamú, ellenáll a időjárás viszontagságainak is, úgy mint erős napsütés. UV álló, vízálló, sós-vízálló, könnyálló, izzadtság-álló, nyálálló, vizelet-álló, nem irritáló, a törvények által meghatározott egészségre ártalmas anyagoktól mentes.
Nem tartalmaz: Cd/AZO/FCKW/PCP/PCB/PCT anyagokat és formaldehidet sem…
magic műbőr színek összes szín a szín-számmal
Miért kedvelt anyag a Magic?
Megfizethető áron benne van minden olyan tulajdonság, amivel csak célirányosabb feladatokhoz készült műbőrök rendelkeznek. UV állósága kültérre is alkalmasság teszi, nedveknek ellenáll ezért jó egészségügyi, és edzőtermi megoldásokhoz, és a lángállósága pedig a közösségi helyek bútoraira is alkalmassá teszi.

Magic műbőr felhasználási területek

  • Bútoripar
  • Autóipar
  • Hajóipar
  • Üzlet dekoráció
  • Rehabilitációs és ortopédiai technológia
  • Hotel, színház, mozi, kávézó

 

Magic kárpit lángálló

A lángálló vagy lángmentes műbőrök olyan anyagok, melyek lassítják a tűz terjedését, nem táplálják az égést a saját anyagukból. Gyulladás esetén a lángok csak kis méretben maradnak, nem alakulnak ki nagy lángnyelvek, és nem lesz magas hőmérséklet, mert nem termelnek hőt. Megfelelnek a vonatkozó szabvány előírásának.

Részletesen a lángálló műbőrről

Kezelési útmutatója

Nem vasalható nem mosható Fehérítés tilosNem vegytisztíthatóne szárítsd dobban

Műbőrök tisztításáról részletesen

 

További információk

Tömeg 1 kg
Kopásállóság

150000

Szín

5000, 5001, 5002, 5003, 5004, 5005, 5006, 5007, 5008, 5009, 5010, 5011, 5012, 5013, 5014, 5015

Vastagság

1,45 mm +/-0,05

Súly

830 +/-50 g/m2

Szélesség

137 cm

Előrendelés leadása:
Magic műbőr

    Előrendelési Űrlap    Érdekelhetnek még…