Tiffany műbőr

6.100 Ft /m Bruttó ár

Kiváló minőségű, könnyen feldolgozható kárpitozásra alkalmas műbőr kültérre és beltérre egyaránt. Különösen ajánlott kültéri használatra, akár vizes környezetben is, autóra, hajóra, motorkerékpárra.

a Kosár tartalmát részletesen megtekintheti ha a fejlécben az ikonra kattint

Kiürítés
Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is:

Leírás

Tiffany műbőr kiváló minőségű, strapabíró, könnyen feldolgozható, kárpitozásra alkalmas műbőr kültérre és beltérre egyaránt. Különösen ajánlott kültéri használatra, akár vizes, tengeri környezetben is autóra, hajóra, motorkerékpárra. Könnyen tisztán tartható, kellemes tapintású, színét és mintázatát jól megtartó műbőr. Edzőtermi gépeken is előszeretettel használják, kedvező tulajdonságai miatt.
Ajánljuk még masszázságyra, autóba, motorülésre, de akár dekoratív fal, vagy ajtókárpit, illetve ágyfejvég is készíthető belőle. Hosszú élettartamú, ellenáll a időjárás viszontagságainak is, úgy mint erős napsütés, vagy akár sós víz. UV álló, vízálló, sós-vízálló, könnyálló, izzadtság-álló, nyálálló, vizelet-álló, nem irritáló, a törvények által meghatározott egészségre ártalmas anyagoktól mentes.
Nem tartalmaz: Cd/AZO/FCKW/PCP/PCB/PCT anyagokat és formaldehidet sem…
Miért kedvelt anyag a Tiffany?
Megfizethető áron benne van minden olyan tulajdonság amit a nagyok tudnak. UV állósága kültérre is alkalmasság teszi, nedveknek ellenáll ezért jó egészségügyi, és edzőtermi megoldásokhoz, és a lángállósága pedig a közösségi helyek bútoraira is alkalmassá teszi.

Tiffany műbőr felhasználási területek

  • Bútoripar
  • Autóipar
  • Üzlet dekoráció
  • Rehabilitációs és ortopédiai technológia
  • Hotel, színház, mozi, kávézó
  • Műlovaglás
  • Egészségközpont
  • Edzőterem
  • Hajó berendezések
  • Wellness / Spa / kültéri bútorok

tiffany színminta tömör

 

Tiffany kárpit lángálló

A lángálló vagy lángmentes műbőrök olyan anyagok, melyek lassítják a tűz terjedését, nem táplálják az égést a saját anyagukból. Gyulladás esetén a lángok csak kis méretben maradnak, nem alakulnak ki nagy lángnyelvek, és nem lesz magas hőmérséklet, mert nem termelnek hőt. Megfelelnek a vonatkozó szabvány előírásának.

Részletesen a lángálló műbőrről

Kezelési útmutatója

Nem vasalható nem mosható Fehérítés tilosNem vegytisztíthatóne szárítsd dobban

Műbőrök tisztításáról részletesen

Tiffany adatlap

Tiffany műbőr műszaki adatlap

További információk

Tömeg 1 kg
Kopásállóság

50000

Szín

barna, bordó, fehér, fekete, homok, karamell, középpiros, középszürke, krém, narancssárga, sötétbarna, sötétbézs, sötétkék, sötétpiros, tejkaramell, világos barna, világos szürke, világos zöld, világosbézs, zöld

Vastagság

0,9mm +/-0,05

Súly

600 +/-50 g/m2

Szélesség

137 cm

Előrendelés leadása:
Tiffany műbőrÉrdekelhetnek még…