CARABU textilbőr

8.500 Ft/m

CARABU textilbőr olyan bőrhatású szövet, amely csak vízzel is tisztítható, és több mint 30 féle színárnyalatban rendelhető.

 

a Kosár tartalmát részletesen megtekintheti ha a fejlécben az ikonra kattint

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , , , Címkék: , ,
Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is:

Leírás

CARABU textilbőr olyan bőrhatású szövet, amely csak vízzel is tisztítható.

Az AQUACLEAN technológia lehetővé teszi kisebb bor, kávé, étel vagy akár filctoll foltok eltávolítását is mosószeres oldat használata nélkül, csak tiszta vízzel, de a hétköznapi életben gyakrabban előforduló sár, csokoládé, krém, szószok és zsírok stb. tisztítását is.

Mi kipróbáltuk. 1-5 éves kor között a családban a gyermek ilyen bútorszövettel behúzott kanapén “nőtt fel”. Az anyag nem bolyhosodott, és nem maradt foltos, így az idegeink sem borzolódtak. Minden szinten meghozta azt amit a leírásban vállalt az anyag. Könnyen letörölhető volt szinte bármilyen folt, és nem hagyott rajta nyomott sem állati láb, sem az emberi erős és gyakran túlzóan erős használat (ugrálás, játék, étkezés)

HOGYAN MŰKÖDIK A CARABU?

Az Aquaclean Technológia egy fejlett bútorszövet védelmi eljárás. Az eljárás során minden egyes szövetszálat egy láthatatlan molekuláris bevonattal fednek le, így a szennyeződés nem tud beszívódni az anyag belsejébe.

Kopásállósága kimagaslóan magas: 250.000

Az AQUACLEAN anyagok tisztítása vízzel nagyon egyszerű. Tekintse meg a részletes bemutatót – mindösszesen 3 lépésből áll.

40 fokon moshatóFehérítés tilosne szárítsd dobbanNem vasalhatóNem csavarható, nem centrifugázható, nem préselhető

Macskakarmolás álló az anyag, ez azt jelenti, hogy nem fog bolyhozódni, szőrösödni és szakadni ott az anyag ahol a házi kedvence tartózkodik, mert a szintetikus szálbevonat meggátolja, hogy az állatok körme behatoljon a szövött szálak közé. Vessen véget a macskák szétszedte bútoroknak! Kárpitoztasson a Carabu anyagból, és a macska illetve a kutya karmai nem szedik szét többet az anyagot. Nem kell szégyenkeznie önmaga előtt sem, hogy a házi kedvence az újonan vásárolt bútort megcsúfítja már az első hónapok eltelte után.

Carabu műszaki adatlap

Carabu karbantartás és tisztítás

Carabu karbantartás és tiszítás

A különböző gyártásokból származó műbőröknél színárnyalatnyi eltérés, illetve minimális struktúrabeli különbség előfordulhat. A gyártó törekvése hogy ezeket az eltéréseket a lehető legkisebbre szorítsa, az áruház törekvése, hogy a terméket színhelyesen mutassa meg, de minden igyekezet ellenére eltérés itt is, ott is lehetséges. Kérjük vegye figyelembe, hogy a monitoron látott szín eltérhet az anyag tényleges színétől.

.

 

További információk

Tömeg 1 kg
Súly

410 g/m2

Szélesség

140 cm

Szín

102, 106, 108, 49, 57, 60, 66, 69, 72, 80, 81, 86, 92, 94

Kopásállóság

250000

Anyag

50% PES, 15% PA, 35% ACRIL

Előrendelés leadása:
CARABU textilbőr

    Előrendelési Űrlap