MENUMENU

CARABU textilbőr

7.990 Ft /m Bruttó ár

CARABU textilbőr olyan bőrhatású szövet, amely csak vízzel is tisztítható, és több mint 30 féle színárnyalatban rendelhető.

 

Kiürítés
Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is:

Leírás

CARABU textilbőr olyan bőrhatású szövet, amely csak vízzel is tisztítható.

Az AQUACLEAN technológia lehetővé teszi kisebb bor, kávé, étel vagy akár filctoll foltok eltávolítását is mosószeres oldat használata nélkül, csak tiszta vízzel, de a hétköznapi életben gyakrabban előforduló sár, csokoládé, krém, szószok és zsírok stb. tisztítását is.

HOGYAN MŰKÖDIK A CARABU?

Az Aquaclean Technológia egy fejlett bútorszövet védelmi eljárás. Az eljárás során minden egyes szövetszálat egy láthatatlan molekuláris bevonattal fednek le, így a szennyeződés nem tud beszívódni az anyag belsejébe.

Kopásállósága kimagaslóan magas: 250.000

Az AQUACLEAN anyagok tisztítása vízzel nagyon egyszerű. Tekintse meg a részletes bemutatót – mindösszesen 3 lépésben.

40 fokon moshatóFehérítés tilosne szárítsd dobbanNem vasalhatóNem csavarható, nem centrifugázható, nem préselhető

Macskakarmolás álló az anyag, ez azt jelenti, hogy nem fog bolyhozódni, szőrösödni és szakadni ott az anyag ahol a házi kedvence tartózkodik, mert a szintetikus szálbevonat meggátolja, hogy az állatok körme behatoljon a szövött szálak közé.

A különböző gyártásokból származó műbőröknél színárnyalatnyi eltérés, illetve minimális struktúrabeli különbség előfordulhat. A gyártó törekvése hogy ezeket az eltéréseket a lehető legkisebbre szorítsa, az áruház törekvése, hogy a terméket színhelyesen mutassa meg, de minden igyekezet ellenére eltérés itt is, ott is lehetséges. Kérjük vegye figyelembe, hogy a monitoron látott szín eltérhet az anyag tényleges színétől.

.

 

További információk

Tömeg 1 kg
Súly

410 g/m2

Szélesség

140 cm

Szín

86, 81, 108, 60, 66, 69, 106, 92, 102, 57, 72, 94, 80, 49

Kopásállóság

250000

Anyag

50% PES, 15% PA, 35% ACRIL