MENUMENU
fényes jövő a műbőr előtt - LED műbőr

Fényes jövő a műbőr előtt

Gondoltak egy merészet a textil és műbőr iparban, és ötvözték a 21.század vívmányaival a gyártmányaikat. A merész gondolat, az volt, hogy házasítják a fényt és a műbőrt. Elegancia és modern megjelenés, technikai újdonság, és fejlett gyártástechnológia.
Németországi fejlesztés jutott el a most a bemutatás és a gyártás fázisába.
 
Ha karácsony előtt lenne a híres Heimtextil vásár, akkor már az ünnepekre is fénybe öltöztethettük volna a bútorainkat is. A Heimtextil az a hely, ahol minden évben bemutatkozik a textilipar színe java. Felvonul az év új trendje, az új színvilág, az új anyaggyártás, a minták új formái, és az új divat. Az fényes újdonság bemutatója is a fent említett frankfurti vásáron várható.
 

Mi is ez a különleges dolog – ami egy teljes újdonság a műbőrök piacán?

 
Úgy hívhatjuk, hogy VILÁGÍTÓ MŰBŐR, úgy hívják, hogy LED-vinil.
 
A világító műbőr ideális
  • ágyfejvéghez
  • falburkolatokhoz
  • bútorburkolatokhoz
  • ülőhelyekhez
  • falpanelekhez
A LED-technológiával kombinált műbőr még hazánkban csak fényképen létezik, és a 2019 év első hónapjaiban számíthatunk a bemutatódarabra.
 
LED műbőr - világ preimer
A gyártó ígérete szerint az elektronikus műbőr világít – és már ezzel is lenyűgöz – de itt nem áll meg. Az integrált elektronika tudja majd a fények halványítását, animálását, villogtatását. Egyszerű telepítést, tápellátást és működtetést terveztek a műbőrhöz, és szabványos csatlakozási megoldásokat.
 
Ez az innováció ötvözi a vinil és a LED technológiát, hogy többrétegű design elemet hozzon létre. Egyedi szobák, fényes és különleges légkör, hangsúlyos felületek kialakításához ajánlják.
 
A fejlesztés indulásáról, és a kialakulásának körülményeiről nem tudunk részleteket. Annyi kiszivárgott, hogy a St. Gallenben 1904-ben alapított családi vállalkozás jegyzi a világújdonságot. Forster Rohner cége a vezető szálat, a speciális LED-elemeket, és az alkalmazási folyamatot kifejezetten a világító műbőrökhöz fejlesztette ki.
Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is: