Macskakarmolás álló anyag Carabu AQUAClaean

Macsakakarmolás álló anyag

Házi kedvencek gazdáinak ajánlva

Nincs körömmunka okozta károsodás ha van macskakarmolás álló textilbőr

Néha a házi kedvencek felsérthetik a bútorszövetet, mert vonzza őket az anyag puhasága. Az állatok ösztönösen kaparják a kárpitot, melyen a bőrkápit esetén karcolásokat, vagy akár szakadást is okozhatnak, lévén hogy kirojtosítják a kárpit felületét. A CARABU szövet olyan szintetikus szálbevonattal rendelkezik, mely meggátolja, hogy az állatok körme behatoljon a szövött szálak közé. Ily módon nem tudja elszakítani a szövetet, amikor karmait megpróbálja a szálak közül kihúzni.

A CARABU textilbőr, az Aquaclean által a házi kedvencek gazdáinak ajánlott bútorszövete, melyen a védőréteg megakadályozza, hogy a karom a szálakat széthúzza, szakítsa, nem jut el a szövött szálak közé.

 

További előnyök:

  • Szőr eltávolítása egyszerű

CARABU szövetek struktúrájukból adódóan antisztatikus anyagok, ezért taszítják a házi kedvencek szőrét. Mindenesetre előfordulhat, hogy az állatszőr a kanapé oldalaira tapad akkor is, ha kedvencei nem másznak fel a bútorra. Ezek a szőrszálak egy nedves kendő, vagy a porszívó segítségével egyszerűen eltávolíthatóak. Használhat ragadós szösztelenítő hengert (lint roller) erre a célra.

  • Könnyű tisztítás

A CARABU textilbőr kitűnő eredménnyel rendelkezik kutya és macska vizelet, ürülék és vérfolt eltávolítási teszteken.

 

Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is: