műbőr felületek ragasztása

Műbőr ragasztás – normál

Műbőrök ragasztás normál körülmények esetén

Ragasztással létrehozhatunk rugalmas, és mégis erős kötést. Ha átlagos körülmények között használjuk a ragasztandó terméket, akkor a legjobb választás a normál hőállóságú kontakt-ragasztó. Hosszú élettartamú, és biztos kötést adó ragasztás jön létre. Vegyük figyelembe a ragasztandó  alapanyagok milyenségét, a ragasztandó felületek minőségét, és nagyságát.

A műbőrök ragasztandó felületének bemutatása - műbőrök hátoldala részletesen>>

A műbőrök ragasztásához az alábbi ragaszót ajánljuk:

QAC  TP Gyorskötésű vízálló 60°C-ig hőálló kontakt ragasztó

Fújható, spray kivitelű kontakt ragasztó műbőrök ragasztásához. Kontakt ragasztó, tehát mindkét felületet be kell fújni.

Előkészítés:

Jobb a ragasztás hatásfoka, ha por- és nedvesség-mentesek a ragasztandó anyagok. A felületek nagy tisztítási előkészítést nem igényelnek, de egy magas tisztaságú alkoholos letörlést meghálálnak.

A műbőr ragasztás általános bemutatása

Gyorsan köt, rugalmas ragasztást ad, nem gyűrődik fel, színe víztiszta. A ragasztó az első 2-5 perc után az elsődleges összetartó hatását kialakítja. A teljes száradás 24 óra. Rugalmas, húzni és feszíteni is lehet a felületre, a ragasztó jól bírja.

QAC TP műbőr ragasztó bemutatása

qa tp műbőr ragasztóA QAC TP egy széles körben alkalmazható, nagy kötésszilárdságú, magas minőségű ipari kontaktragasztó. Remek vízálló tulajdonsága mellett átlagos használatra megfelelő, 60 °C-ig hőálló és olyan területeken használható, mint dekorlaminálás, furnérozás, textil, szövet, kárpit, hab, parafa, üveg, tükör, csempe, rétegelt lemez és műanyag összeragasztása. Gyorsan köt, rugalmas, nem gyűrődik fel.

  • gyors tapadás, erős kötés
  • nem gyúlékony
  • költséghatékony
  • jó megtérülési ráta
  • jól tűri a nedvességet
  • klóros oldószertől mentes
  • ózonpajzsra ártalmatlan
  • vízálló
  • 3—5 m2 flakononként

Ár: 3.900,-Ft/ flakon

Adatlap és Technikai informácó letölthető. Kattintson a megfelelő linkre.

Hőálló műbőr ragasztó

Ha magas hőállóságot kell bírnia a ragasztandó felületnek, akkor a 96°C-ig hőálló QAC HF ragasztót ajánljuk.

QAC HF műbőr ragasztó részletes bemutatása - hőálló ragasztó.

Ragasztó eltávolítás

Ha nem kívánt területre kerül a ragasztó, a felületet egy erre alkalmas anyaggal ajánlott letisztítani. A tisztítás 5 percet vesz igénybe. Be kell fújni a felületet és a citrus bázisú anyag egy kávéfogyasztásnyi idő után a ragasztót visszaoldja és az alapfelületeket nem bántja. Az újrakocsonyásított ragasztó a nem kívánt részekről letörölhető, leszedhető.

A műbőr-ragasztó eltávolítása, a felületek tisztítása

QAC-ACRA QAC ACR egy átlátszó, biológiailag lebomló, citrus oldószeres tisztító, zsírtalanító és ragasztó eltávolító spray. Biztonsággal alkalmazható a legtöbb felületen és adalékanyaghoz, úgymint festett felületek, üveg, porcelán, beton, valamint műanyag és vinil bázisú anyagok esetén. Nem hagy a megtisztított felületen olajos réteget és maradék nélkül elpárolog. Nem kell használat után lemosni a felületről.

Ár: 3.900,-Ft/flakon

Megrendelési igény estén kérem látogassa meg a terméket a webáruházban

 

Ha a ragasztással szemben állított követelmények megkívánják, a felületeket lehet gyorsan kötő ragasztót is használni. A műbőr ragasztása pillanatragasztóval - részletesen.

Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is: