színskála

Műbőr szín

Műbőr szín az első szembeötlő tulajdonság a kiválasztásnál.

Műbőrök színek szerint  – kiválasztás és bemutatás

  • Műbőr szín kiválasztása új berendezés esetén.

Ha egy új berendezés vagy bútor kinézetét képzeljük el, az első hogy az anyagválasztással együtt a színét választjuk ki. Egy új esetében az az előnyünk meg van, hogy mi találhatunk ki mindent, így a színt is mi határozhatjuk meg. Az ízlés, a környezet színei mind-mind meghatározzák, hogy milyen szín mellett tesszük le a voksunkat.

  • Műbőr szín kiválasztása meglévő bútor esetén.

A meglévő anyag mellé választani egy ugyanolyan színűt, az nem könnyű, ám nem is lehetetlen vállalkozás. A kiegészítendő anyagból egy hozott kis mintadarab alapján, már egészen egyszerű a kínálatból választani, csak végig kell nézni a teljes kínálatot 🙂

 műbőr szín

  • Műbőr szín kiválasztása színskála alapján

Nem gyakori kérés, mégis előfordult, hogy a szín számát tudjuk. A RAL színskála alapján ki tudjuk választani a szám alapján a megfelelő színt és ehhez megtaláljuk a megfelelő műbőr anyagot.

  • Színek a műbőr webshopban

Az áruház törekvése, hogy a termékeket színhelyesen mutassa meg, de minden igyekezetünk ellenére eltérés lehetséges. Kérjük vegye figyelembe, hogy a monitoron látott szín eltérhet az anyag tényleges színétől.
Az egyes terméklistáknál szín szerint lehet szűkíteni a találati listát – így lesz egyre egyszerűbb a választás.

Színek szűrése a műbőr webshopban

  • Színek az üzletben

Az üzletünkben a termék színeit egymás mellé téve is összehasonlíthatja. Amikor nagyon fontos a színegyezés, akkor javasoljuk, hogy természetes fényben is nézzék meg az anyagokat, mert ott a finomságok is észrevehetőek.

 

műbőr webshop termékoldal színválasztóauckland lista

  • Színek állandósága

A különböző gyártásokból származó műbőrök között színárnyalatnyi eltérés előfordulhat. A gyártók törekvése az, hogy minden azonos azonosítójú tekercs azonos színű is legyen, de árnyalatnyi eltérést tapasztaltunk már. Érdemes azonos szállítmányból megvásárolni ami azonos helyre kerül.

A műbőr termékoldalon az egyes termékek színei egy legördülő menüből kiválaszthatóak, illetve egy oldalon láthatja a termék összes színét ha a “A termék további színei” linkre kattint.

 

A műbőr további jellemzői – a műbőrök osztályozása

Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is: